de winkel

Over ons

Hora Est Fashion, een kledingwinkel met stijvolle damesmode gelegen in het hart van het historische Bergen op Zoom.

Onze winkel is gevestigd in een schitterend monumentaal pand; genaamd de “Kleine Trouwe”. Recentelijk is het pand in oude glorie hersteld en zijn wij meer dan trots om onze winkel hier temogen vestigen. De winkel is eigentijds ingericht en door met steigerplanken en een originele vloer te te werken is een sfeervolle winkel ontstaan. De prachtige kroonluchters maken het geheel af. Door de glazen pui en openslaanse tuindeuren wordt de sfeer verder verhoogd.

Hora Est is een winkel waar service, respect voor de klant en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij geven u een eerlijk advies en staan met enthousiaste adviseuses voor u klaar. Door gevarieerde merken te voeren, zijn wij een winkel voor een breed publiek. We bereiken daardoor ook een grote verscheidenheid aan klanten. Van chic tot feestelijk en van sportief tot casual. Om het plaatje compleet te maken, hebben wij ook prachtige sjaals, sieraden, tassen en schoenen.

Kortom, bij Hora Est kunt u met een compleet nieuwe outfit de deur uitgaan. Kom snel een keer langs. We zijn u graag van dienst!