• BIBA

  BIBA laat zich inspireren door de wereld om zich heen.
  Door sferen, kleuren, trends, de wisselende seizoenen en door zelfbewuste meiden en vrouwen met gevoeg voor mode. BIBA is kleurrijk, smaakvol, speels, stoer en lief. Een weerspiegeling van stijl en karakter, waardoor iedere outfit net dat beetje extra krijgt.

 • Hultquist Copenhagen

  Het basis concept van Hultquist Copenhagen is om unieke fashion juwelen te ontwikkelen geïnspireerd door een mix aan verschillende culturen uit het verleden, heden en toekomst.

 • Les Cordes

  Een kleurrijke sieradenlijn uit België.
  Les Cordes is meer dan 10 jaar geleden opgericht
  en sindsdien erg succesvol.
  Les Cordes zorgt precies voor dat wat uw klant wenst:
  The finishing touch….

 • Mi Moneda

  Mi Moneda is spaans voor ‘mijn munt’ en brengt een sieradenlijn met de ambitie om de trendy sieraden klassieker van morgen te worden.
  Aan de basis van de collectie staan verwisselbare munten voor aan je ketting of armband in Goud, Zilver of Rosé.
  De munten zijn aan weerszijden bedrukt met een andere afbeelding, zodat je een excluxieve selectie kunt maken.
  Naast de hangers en munten heeft Mi Moneda ook nog een bijpassende collectie ringen en oorbellen.

 • Noosa

  NOOSA-Amsterdam is een uniek concept van twee zeer bevlogen reizigers, die werden geïnspireerd door de grote diversiteit aan culturen en symbolen die de wereld rijk is. Samen bedachten ze de bijzondere lijn zelf samen te stellen riemen, armbanden, shawls, slippers en chunks: NOOSA.

 • Qudo Collection

  Armbanden van onze hoogwaardige trendy label Qudo worden vervaardigt van het zachtste Italiaanse nappaleer en zijn voorzien van moderne edelstalen sluitingen. Handgemaakte armbanden uit Duitsland. De stijlvolle magnetische sluitingen maken het sluiten van de armbanden eenvoudig. De verfijnde kwaliteit van het zachte leer, met name de afwerking van de genaaide randen van de banden, zorgen dat het dragen van de armband zeer comfortabel is. Prachtig harmonisch gekozen kleurcombinaties zorgen ervoor dat alle trends van stijl kunen worden gecombineerd.

 • Sence Copenhagen

  Het Scandinavische label Sence Copenhagen zag een gat in de markt tussen echte juwelen – massiefgouden items en edelstenen – en kostuumjuwelen, die gemaakt zijn voor de ‘show’. “Wij zoeken naar materialen van de beste kwaliteit voor elk ontwerp en gebruiken zo veel mogelijk natuurlijke materialen en halfedelstenen”, verklaart het label de term designer juwelen. En dat is te zien: Sence Copenhagen gebruikt materialen zoals verguld tin, brons en zink. De stenen zijn van glas of halfedel.

 • The Rubz

  The Rubz is een Deens trendsetting design onderneming. Met gevoel voor tijdloze, luxueuze, orginele en duurzame ontwerpen.

 • Zizi Zaza

  Zizi Zaza is een Belgisch label gevormd door een cocktail van trendy materialen, luxueuze sferen en een uniek design.
  Elk element is daarbij een bron van inspiratie en vormt een uitdaging om de juiste balans tussen kleur, materiaal en trends te zoeken.