Zizi Zaza

:: in oktober 16, 2015 :: in Sieraden :: Reacties uitgeschakeld voor Zizi Zaza

Zizi Zaza is een Belgisch label gevormd door een cocktail van trendy materialen, luxueuze sferen en een uniek design. Elk element is daarbij een bron van inspiratie en vormt een uitdaging om de juiste balans tussen kleur, materiaal en trends te zoeken.

Read More

Les Cordes

:: in oktober 16, 2015 :: in Sieraden :: Reacties uitgeschakeld voor Les Cordes

Een kleurrijke sieradenlijn uit België. Les Cordes is meer dan 10 jaar geleden opgericht en sindsdien erg succesvol. Les Cordes zorgt precies voor dat wat uw klant wenst: The finishing touch….

Read More

Spanx shapewear

:: in oktober 16, 2015 :: in Kleding :: Reacties uitgeschakeld voor Spanx shapewear

Over de hele wereld kampen vrouwen met het feit dat ondergoed en stukjes van je lichaam die je liever verdoezelt tóch zichtbaar zijn. Ook Sara Blakely ondervond deze ongemakken, maar voor haar was dit het begin van een nieuw imperium: SPANX.

Read More

Cakes & Kisses

:: in oktober 16, 2015 :: in Kleding :: Reacties uitgeschakeld voor Cakes & Kisses

CAKES and KISSES is een merk in het hedendaagse premium segment en staat volgens het agentschap voor fijne items: clean met een modisch randje. De collectie van CAKES and KISSES bevat als hoofd items shirts, knit en ready-to-wear om te mixen en matchen.

Read More

Magdalena

:: in oktober 16, 2015 :: in Kleding :: Reacties uitgeschakeld voor Magdalena

Magdalena is een icoon geworden door middel van oude geschiedenis, dat een mysterieuze legende is geworden. Een van de dingen die we over haar weten is dat ze een sterke vrouw was door alle tijden, net als de vrouw van nu. Het Magdalena verhaal doet elke vrouw aan de fundamentele…

Read More

Maiden Lane

:: in oktober 16, 2015 :: in Kleding :: Reacties uitgeschakeld voor Maiden Lane

Een straat in Londen, ja … daar is Maiden Lane naar vernoemd. Maar niet zomaar een straat, deze kleine straat benadrukt alles waar het label voor staat; verfijnd, klassiek, vintage, chic en een beetje ondeugend.

Read More

Deyk

:: in oktober 16, 2015 :: in Kleding :: Reacties uitgeschakeld voor Deyk

Deyk, het merk dat in begin jaren negentig furore maakte met mooie broeken met een perfecte pasvorm en met materialen die op één lijn lag met de laatste mode trends ………. is terug.

Read More

Mos Mosh

:: in oktober 16, 2015 :: in Kleding :: Reacties uitgeschakeld voor Mos Mosh

Mos Mosh is een jong Deens jeans- en broekenmerk en vult haar collectie aan met een aantal mooie tops. Mos Mosh richt zich voornamelijk op comfortabele jeans en broeken met de perfect pasvorm. Het merk heeft een stoere uitstraling en de kledingstukken zijn mooi afgewerkt. De mooie en duurzame kledingstukken…

Read More